fbpx
Lajme

Anëtarët e partive kryesore VV, PDK, LDK të përfshirë në ryshfet

Pajtim Krasniqi, inspektor në komunën e Lipjanit, është njëri nga të arrestuarit e aksionit të sotëm për keqpërdorim me fondet për bujqësi në Ministrinë e Bujqësisë.

Krasniqi, është kryetar i degës së Lidhjes Demokratike të Kosovës, në Akllap, i cili është zgjedhur me 24 qershor 2019.

Gjithashtu, në aksionin e sotëm të Policisë është arrestuar edhe Sadat Shkodra, punonjësi i Agjencisë së Zhvillimit të Bujqësisë.

Shkodra është anëtar i Partisë Demokratike të Kosovës, dhe është pjesë e nëndegës së PDK-së në Lagjen e Spitalit 3.

Gjithashtu, i arrestuar është edhe Kryeshefi i cili është përkrahës publik i Vetëvendosjes.

Artikujt e ngjajshëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close