fbpx
Sport

Bunjamin Nuishi me paraqitje më të mirë në kupën botërore për luftë në sharvale në Turqi

Bunjamin Nuishi është prezantuar me paraqitjen më të mirë në kupën botërore për luftë në sharvale që është mbajtur në Kahramanmarash të Turqisë e ai ka qenë përfaqësues i Maqedonisë. Ky eveniment do të vazhdojë edhe viteve të tjera si traditë ndërkohë që Bunjamini ndryshe meret edhe me mundje dhe MMA ku në fushën që mbizotëron tregon një sukses të jashtëzakonshëm.

Fotot (Uluslararası Şalvar Güreşi Dünya Kupası 2018, Kahramanmaraş (International Traditional Şalvar Wrestling World Cup 2018, Kahramanmaraş, Turkey)

Artikujt e ngjajshëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close