fbpx
Lajme

Disa informacione për vajzën e re që ka vendosur t`i futet politikës në këto zgjedhje lokale(Foto)

Në këto zgjedhje lokale partitë politike kanë freskuar lista me emra të rinj, kështu veproj dhe Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës dega në Gjakovë. Pjesë e listës për asamble është vajza bukuroshe Pranvera Gjocaj, një vajzë mjaftë e përgatitur. Pranvera ka magjistruar në South East European University departamenti i shkencave politike, njëherit vjen nga një familje intelektuale dhe me vlera të larta kombëtare. Është vajza e veteranit të luftës dhe arsimit Avdyl Gjocaj, njëherit edhe motra e katër luftëtarëve dy prej të cilëve invalid .Kjo vajzë e re pret mbështetjen e qytetarëve të komunës së Gjakovës në zgjedhjet e 22 tetorit në të cilat garon me numër 27. Shpresojmë të kemi pjesë të listave sa më shumë kandidat si Pranvera që din dhe mund të ja dalin me përgjegjësit qe i ngarkon besimi i qytetarit.  

 

Artikujt e ngjajshëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close