fbpx
Rozë

E njiheni këngëtaren në foto?

Qe nga vitet e ’90 Adelina Pireva njihet si këngëtare e mrekullueshme e këngës popullore shqipe. Janë plote 27 vite te pa lodhshme të karrierës se saj. Qysh si fëmije ka kënduar ne Ansamblin Gurra ku se bashku me gjithë pjesëmarrësit kanë zhvilluar aktivitete të ndryshme muzikore. Vite me radhe në koncertet e festivale të ndryshme në shumicën e rasteve është shpërblyer me çmime ku vlen të përmendet festivali’ Kosovarja Këndon97’ ku mori vendin e 5-të të jurisë dhe mikrofonin e artë nga SHKA Agimi Prizren.

Qe nga viti ’96 filloi të këndoj edhe në dasma dhe akoma vazhdon me punën e saj te pa lodhshme. Një kohë të gjatë punoi edhe në Zvicër ku tani ajo jeton dhe vepron atje. Pas shumë këngëve të mrekullueshme të saj që shumica janë edhe me video klipe, kësaj radhe risi na ka sjell disa kënge dasmash në xhirimet e vitit te ri të produksionit Evropa Turist dhe Agrup me producent Adriatik Asllani.

Për me shumë shikoni linkun me poshtë

Artikujt e ngjajshëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close