fbpx
Lajme

Emailat sekrete: Bllaca kërkon garanci nga Stankoviçi për të dëshmuar në Speciale

Nazim Bllaca, nga dokumentet shihet se ai nuk e ka ndalur komunikimin me prokurorin serb Dragoljub Stankoviçi në vitin 2016.

Madje sipas një email-i të siguruar nga redaksia e Gazetës NewBorn, shihet se Bllaca nuk bënë asgjë pa e marrë këshillën dhe miratimin e Stankoviçit.

Në këtë email të shkruar nga ai shihet se si ai ia ka dërguar një pyetje përmes së cilës i ka kërkuar Stankoviçit që të jep mendimin e tij lidhur me atë që Bllaca i ka kërkuar ku i thotë se ka ofertë nga EULEX-i për të dëshmuar kundër grupit të Azem Sylës i cili sipas tij njihet ‘’Bllaca 4’’.

Madje ky emai-l, zbulon edhe diçka të re, kur Bllaca shkruan duke treguar se është dëshmitar i EULEX-it dhe jo i Gjykatës Speciale si dhe Bllaca i kërkon Staknoviçit që të ketë takim dhe kompromis për të dëshmuar më pas në Gjykatën Speciale.

Ky email është njëri prej shumë email-ave të publikuar kohës së fundit të Nazim Bllacës dhe komunikimit të tij me prokurorët serb./gazetanewborn/

Bllaca1

Artikujt e ngjajshëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close