fbpx
Lajme

Haradinaj, njeriu i vetëm i cili po e mbron luftën e UÇK-së

Nenkryetari i UÇK-së Nasim Haradinaj është i vetmi i cili po e mbron luftën e UÇK-së.

Me deklaratën e tij ndaj ambasadorit amerikan është vetëm një sinjal se lufta e Kosovës është e pastër dhe se nëse ka krimenela le të burgosen por jo të bëhet si një propagandë duke e përmend UÇK-në.
Nese ka kriminela do të duhej të përmenden me emra e jo të thuhet se janë komandanta të UÇK-së.
Dhe në këtë mes po luan lojë të keqe edhe propaganda e mediave kundër UÇK-së.

Artikujt e ngjajshëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close