fbpx
Lajme

Ja pse Dorentina Rexhepaj e meriton votën tuaj?

jo sapo ka bërë hapat e parë në politikë edhe pse tradicionalisht dhe familjarisht është e edukuar në frymën e LDK-së.

Por Dorentina Rexhepaj ka vullnet, ambice, përkushtim dhe përgatitje shkollore e profesionale që të merret me zgjidhjen e shumë çështjeve jo vetëm për vendilindjen e saj Gjinocin por edhe për komunën  e Suharekës.

Dorentina është kandidate e LDK-së për Asamblenë komunale të Suharekës dhe ka numrin e lehtë për ta votuar – numri i saj është 15!

Mbajeni në mend: më 22 tetor votoni LDK-në me numrin 47 dhe kandidaten Dorentina Rexhepaj me numër 15 !

Kush është Dorentina  Rexhepaj?

Vendlindja: Gjinoc – Suharekë  ( 17.02.1992 )

Shkolla fillore: “Migjeni” Gjinoc

Gjimnazi: “ Jeta e Re” Suharek ne drejtimin: Shkenca Natyrore –2008

Bachelor “UBT” Prishtine ne drejtimin: Banka dhe Financa –2014

Master: “UBT” Prishtine ne drejtimin: Menaxhment dhe Ndermarresi –2016, në proces te diplomimit

Artikujt e ngjajshëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close