fbpx
Lajme

Kastrati: Halil Geci mos vallë je ekzaltuar kur është vra Bekim Kastrati? Dita e së vërtetës po vjen

Ish kryeredaktori i mediumit Bota SOT ishte larguar nga ky medium për shkak të politikave redaktoriale. Rexhep Kastrati e kishte akuzuar këtë medium për arsyen se para vrasjes së Bekim Kastratit, brenda mediumit nuk e kishin trajtuar mirë atë dhe e kishin quajtur edhe udbash.

Poashtu, ai ka disa pyetje dhe kritika edhe ndaj Halil Gecit të Llaushës së Skënderajt.

Halil Geci nuk e paska fshehur dot ekzaltimin për gjendjen shëndetësore të z. Mustafa! Vallë të jetë ekzaltuar kështu edhe kur është vrarë Bekim Kastrati e Besim Dajaku? Po Halil Geci e di se dita e së vërtetës po vjen për ta dhe për të tjerë që fshihen mbrapa tyre! Kurse juve “rugovistë” që bënit avokatin e tyre, a nuk ju duket vetja të mjerë?

Poashtu, Rexhep Kastrati ka treguar se ai (Halil Geci) menjëherë pas vrasjes së Bekim Kastratit e Besim Dajakut i kishte treguar se kush i ka vrarë.

Artikujt e ngjajshëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close