fbpx
Lajme

Këto janë vendet që do të mbesin pa rrymë ditëve në vijim

KEDS me anë të një komunikate ka treguar se cilat vende do të mbesin pa rrymë gjatë ditëve në vijim.

Prishtinë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.Më 05.10.2017 në NS 110/10kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Gjon Serreqi (Kodi 13000010055)   prej orës 09:00-12:00 dhe prej orës 15:00-18:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: TS Gjon Sereçi.

Arsyeja e ndërprerjes: Shtrirja e kabllos ABC 4×70.

2.Më 06.10.2017 në NS 110/10kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Herticet (Kodi 13000010041)   prej orës 09:00-12:00 dhe prej orës 15:00-18:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Shkolla e Pavarësisë; rrugët: Hasan Ramadani, Zenel Bajraktari, Aleksandër Mojsiu, Vëllezërit Maqestena dhe një pjesë e rrugës Ismet Krasniqi.

Arsyeja e ndërprerjes: Shtrirja e kabllos ABC 4×70.

3.Më 05.10.2017 në NS 35/10kV Mazgit do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Shkabaj (Kodi: 15019002) nga ora 10:30 deri ne ora 11:00 .
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Shkabaj, Subotiq, Mazgit, Obiliq, Lagjja Rama, Reforma, Bast Trade, Luxor, Al Petrol, Euro Mix, KFOR-i Gazimestan, Restorant Massa dhe Auto Toplica.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime nga  kompania LG Construction.

4.Më 05.10.2017 në NS 110/10kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV J38-Lagjja e Spitalit 4-1 (Kodi:19000038)  prej orës 10:00 deri në orën 12:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lagjja e Spitalit 4/1, Lagjja e Spitalit 4/2, NNP Guri, Shkolla, Burimi Comerce 2, Standard, VG Construction, Brajam Hoxha dhe Chelsea Point.

Arsyeja e ndërprerjes: Kyçja e TS të Arif Durmishit. Punime nga firma Elektroplus.

5.Më 05,06,07.10.2017 në NS 220/35/10kV Podujeva do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Kulla Havollët (Kodi:14000009067)   prej orës 09:00-12:00 dhe prej orës 14:00-16:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Fshati Llapashticë.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime ne rrjetin e ri.

Mirëmbajte të planifikuar

1.Më 05.10.2017 në NS 35/10(20)kV Mazgit do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Llazareva(Kodi: 15019005) prej orës 11:00 deri në ora 15:30
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Llazareva, Raskova, Bakshia, Millosheva, Babimoci dhe  Graca.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion i largpërçuesit.

2.Më 5.10.2017 në NS 110/10 kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Nr 24 Diletacioni  (Kodi: 11000007)  prej orës 11:00 deri në orën 12:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Diletacioni, rr. Sylejman Vokshi dhe 4 Llullat.

Arsyeja e ndërprerjes: Mbrojtja rele.

3.Me 05.10.2017 në NS 110/10 kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Nr 25 Karadaku Vreshtat   (Kodi: 11000008)  prej orës 12:00 deri në orën 13:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Tuak Bashçja, Vreshtat, Kasollat, Kolovica e Re, Kolovica e Vjetër, Xh.Ibishi.

Arsyeja e ndërprerjes: Mbrojtje rele.

4.Më 05.10.2017 në NS 110/10 kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV  Nr 26 Nexhmi Mustafa (Kodi: 11000009)  prej orës 13:00 deri në orën 14:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Tophanja, pjesa afër Tjegullores dhe rr.Vushtrrisë.

Arsyejae ndërprerjes: Mbrojtje rele.

5.Më 05.10.2017 në NS 110/35/10 kV Prishtina 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV J12 Kalabria 3  (Kodi: 10000006)  prej orës 10:00 deri në orën 11:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lagjja Kalabria (një pjesë), Ministria e FSK-së, Narteli, Banesat e Exclusive dhe Banesat Konaku.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.

6.Më 05.10.2017 në NS 110/35/10 kV Prishtina 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV J16 Kalabria 2  (Kodi: 10000007)  prej orës 11:00 deri në orën 12:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lagjja Kalabria.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.

7.Më 05.10.2017 në NS 110/35/10 kV Prishtina 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV J20 Banesat e Arabeve (Kodi: 10000008)  prej orës 12:00 deri në orën 13:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Kosova Hawai Grup, Kalabria 7/1 P,Berat Murati “Jon”Shpk.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.

8.Më 05.10.2017 në NS 110/35/10 kV Prishtina 1 do të ndërprehet:

Dala 10 kV J13 Zona Industriale – Aragoniti  (Kodi: 10000009)  prej orës 13:00 deri në orën 14:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Eulex-i, Aragoniti dhe Fakulteti i Bujqësisë.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.

9.Më 05.10.2017 në NS 110/35/10 kV Prishtina 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV J15 Kampi jordanez  (Kodi: 10000010)  prej orës 14:00 deri në orën 15:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin bizneset: Elkos, Hiberna FM, Karabinierët Italian, Gazeta Kosova Sot, UNMIK-u, Ylli Beci dhe PTK-ja.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.

10.Më 05.10.2017 në NS 35/10 kV Badovc( Kodi: 100140) do të ketë ndërprerje totale prej orës 10:00 deri në ora 15:30.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Mramori, Slivova, Brusi, Busia, Zllasha, Vitia e Marevcit dhe Mareci, Hajvalia. Kishinca, Romi shtylle, Hekurudha, romi Kulla, Graçanica Vorret, Badovci i Ri, Pompa Ibër Lepenc, Kosomos Deni, Graçanica, Padalishta, Te mbeturinat, Ibër Lepenci dhe Lindja, Minierat Kishincë, Bejta komerce, Servisi I policisë, Minierat Kishincë,Pompat e Ujësjellësit Badovc, Janjeva, Shashkovci, Akllapi, Terbuvci, Gushterica e Eperme, Shushica, Metaliku dhe Iber Lepenci.

Arsyej e ndërprerjes: Pastrimi i trasesë.

11.Më   06.10.2017 në  NS 35/10 kV Drenasi do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Vasileva (Kodi:16021006) nga ora  11:00 deri në orën  15:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Pokleku, Vasileva, Sefë Hasi-Ferma e lopëve dhe Rexhep Cërrvadiku.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i ormanit 0.4 kV në Poklekun e Vjetër.

12.Më 07.10.2017 në NS 110/10 kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV  Nr.27 Normalja (Kodi 11000010)   prej orës 11:00 deri në orën 15:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr.Labëria, rr.Ilirida, Bota Sot, gjimnazi “Gjin Gazulli”, Sofalia, Villa Gërmia, Pishina Gërmia dhe AUK-a.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i bllokut dhe panelit 0.4 kV.

13.Më   05.10.2017 në  NS 35/10 kV Koliqi do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Sharbani (Kodi:14016003) nga ora  11:00 deri në orën  14:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Sharbani, Halabaku, Dyzi, Tërnava, Vanovci dhe Bellopojë.

Arsyeja e ndërprerjes: Punim në Projektin te Lapidari i Dëshmorëve në fshatin Dyz.

Prizren

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.Më  05.10.2017 në NS 110/10 kV Prizreni 3   do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Zhupa (Kodi: 31000026)   prej orës 13:00 deri në orën 17:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Manasterici, Llokvica, Neprogoshta, Reqani, Pllanjani Lubinja e Epërme dhe e Ulët, Gornja- Sela, Mushnikova, TS Prevalla, hotel Sharri, TS Sat Styro, TS Shpia e bardhë, Sredska, Stajkovci, Bogosheci dhe Drajqiqi.

Arsyeja e ndërprerjes: ,,Zgjerim i rrjetit 2017 ”  Lot 10.

2.Më  05.10.2017 në NS 110/35/10 kV Prizreni 1   do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Betonjerka (Kodi: 30000004)   prej orës 09:00 deri në orën 12:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin rrugët: Brigada 125, Leka i Madh, Fehim Ibrahimi. Kol.Ahmet Krasniqi, 11Marsi, Rexhep Kukaj, Salih Çeku, Gazmend Zajmi, Rifat Ukimeri, Rambuje, Joni, Gjeravica, Mbreti Piro, Bajo Topulli, Destan Billusha, Sahat Kulla, Ejup Statovci, Shote Galica, Zahir Pajaziti, Edit Durham 55/1, Beteja Pashtrikut, Beteja Llapushnikut, Saraqët, Shaip Spahiu, Remzi Ademi, Turgut Ozal, Tirana, De Rada, Wesly Clark, Marie Shllaku, Ali Hadri, Faik Konica, Ohri, 1Maji”Remont Servisi”, Komuna Parisit, Kleqkës, Nuridin Zenuni, Lagjja Ortakoll dhe Banesat e Tabakëve.

Arsyeja e ndërprerjes: Dalja ndërprehet me kërkesën e kuvendit komunal Prizren.

3.Më 06.10.2017 në NS 35/10 kV Pirana do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Krusha (Kodi: 30034011)  prej orës 13:00 deri në orën 15:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Krushë e Madhe, Krushë e Vogël, Randobravë, bizneset: Sep. “10Maji”, Sep. “Agimi”, Sep. “Isa Rexhepi”, Sep. “Arbëria”, Sep. “Kag-Asfallt” dhe N.P.T “Soni-Com”.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime nga firma MBG.

Mirëmbajte të planifikuar

1.Më  05.10.2017 në NS 35/10kV Zhuri do të ndërprehet:

Dalja 10kV Zhuri (Kodi:30035003)  prej orës  10:00 deri në ora  14:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Zhur, Vërmicë, Shkozë, Planejë, Milaj, Gorozhup, Dobrushtë, Dogana ne Vërmicë, afariste: Gurethysi “Vëllezërit e Bashkuar”, Gyrethysi “Ethem Trade”, Gurthyesi “RenelualTahiri”, Restorant “Vërmica”, Restoranti “Gurra” dhe “Universi”.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi i trasesë.

2.Më 05.10.2017  në NS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Mushtishti (32000002)  prej orës  12:00 deri në ora  15:00
Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Sopija I, Sopija II, Sopija III, Dubrava, Bukosh, Vraniq, Mushtisht dhe Shkolla Fillore.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i shtyllës së dëmtuar të TM dhe bartja e rrjetit në të në fshatin Dubravë.

3.Më  05.10.2017 në NS 35/10kV Prizreni 4 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Qendra Teknike (Kodi:30033009)  prej orës  09:00 deri në ora  12:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin rrugët: Ismet Jashari-Kumanova, Rozafa, Hoxhë Tasini, Ramadan Zaskoci, Suzi Qelebija, Beteja e Koshares, Indrit Cara Kavaja, Azem Hajdari, Kaçaniku, Sheh Emini, Vëllezërit Dehiri, Aleksandër Mojsiu, Bajram Kelmendi, Sefedin Laqi, Jul Variboba, Justin Rrota, Beran Gashi, Nora Kelmendi, Betim Berisha, Dokleatët, Dukle, Samedin Emini, Sylejman Vokshi, Halim Spahiu, Fejsal Hoti, Karl Topia, Rugova, Ymridin Qengaj, Bashkim Sukaj, Xhevat Berisha, Xhemajl Hyseni, Salajdin Berisha, Lekë Matrënga, Asret Poniku dhe Alajdin Xhezahiri.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i shtyllës së dëmtuar të tensionit të mesëm dhe bartja e rrjetit.

Pejë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.Më 05.10.2017 , në  NS 110/10 kV  Peja 2  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Loxha  (Kodi:51000008)  prej orës 10:00 deri ne ora 14:00.
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Loxha Qerhane, Loxha3, Loxha2, Graboci, Loxha1, Loxha e reja,Elezaj Raushiq, Raushiq Ademajt, Strellci I Ulët, Raushiq xhamija, Raushiqi Ri, Raushiq, Molika, Gazmend Shabanaj, Zagerma, Lubeniq, Strellci Ulët, Lufajt, Sali Likaj, Raushiq Mahalla, Likaj dhe  Raushiq Kulla.

Arsyeja e ndërprerjes: Ngritje e shtyllave të tensionit të mesëm nën tension, vendosje e konzollave dhe kalimi i urave.

Miëmbajte të planifikuar

1.Më  05.10.2017 në NS 110/35/10kV Peja 1  do të  ndërprehet:

Dalja 10 kV Fusha e Pejes(Kodi:50000009) prej orës 10:00 deri në orë 14:00.
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Bajraktarët, Terminali-Dogana, Kulla e Ministrit, Treboviqi, Dragajt, Qyshku, Bllagaja, Qunguri, Naklla, Llabjani, Nabërgjani dhe Llugat e Drinit.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi i trasesë.

Gjakovë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.Më 05.10.2017 në NS 110/35/10 kV Rahoveci do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Pataqani(Kodi :82000001)    prej orës 09:00 deri në ora 12:00 dhe prej orës 15:00 deri në ora 18:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Bratotin, Drenoc, Nushpal, Pastasellë, Pataçan i Epërm,  Pataçan i Poshtërm, Senoc, Varjak dhe Zatriqi.

Arsyeja e ndërprerjes: “Zgjerimi dhe Përforcimi i Rrjetit 2017“.

2.Më 05.10.2017 në NS 35/10 kV Malishevë do të shkyçet:

Dalja 10 kV Malisheva (Kodi: 82082004) prej orës 10:00 deri në orën  12:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Refoma Malishevë, Te KEDS-i, Kuvendi Komunal, Lagjja Matoshi, Minolli, Viva Fresh, Lagjja Guri, Burimi I, Burimi II, Lagjja e re, Malishevë qyteti dhe Banesat te Shtëpia e Shëndetit.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime nga firma Info electra.

Mirëmbajte të planifikuar

1.Më 05.10.2017 në NS 35/10  kV Gjakova 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Beci (Kodi:80080010)  prej orës 10:00 deri në orën 15:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Bec, Janosh, Lugbunar, rr.Mark Malota, Novosellë e Epërme, Novosellë e Poshtme, Osek Pashë, Palabardhë, Qerim, Sopot dhe  Trakaniq.

Arsejae ndërprerjes: Pastrimi i trasesë.

2.Më 05.10.2017 në NS 110/35/10 kV Rahoveci do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Qyteti 1 (Kodi:82000003)  prej orës 09:00 deri në orën 13:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr.486 Xhelal Hajda-Toni, rr.487 UÇK, rr.489 Avdullah Bugari, rr.490 Gëzim Hamza-Piktori, rr.492 Agom Çelaj, rr.493 Hasan Prishtina, rr.495 Dëshmorët e Pashtrikut, rr.496 Mexhit Mustafa, rr.503 Skënder Rexhepi, rr.504 Eshrafedin Kastrati, rr.505 Sadedin Hajda, rr.506 Milaim Krasniqi, rr.508 Xhafer e Samir Nurkasa, rr.509 Gëzim Mullaabazi, rr.510 Bujar Thaqi, rr.511 Migjeni, rr.512 Ali Sokoli, rr.514 Bajram Veliu, rr.516 Vëllezërit Haradinaj, rr.518 Ilmi Morina, rr.524 Kuvendi i Lezhës, rr.525 Kuvendi i Manastirit, rr.532 Bekim Isma, rr.536 Mic Sokoli, rr.Feim e Bedrush Gashi, rr.538 Milaim Morina, rr.539 Haxhi Zeka, rr.541 Dëshmorët e Zatriqit, rr.542 Musë Rahoveci, rr.543 Dalip Behra, rr.544 Shkelzen e Luan Krasniqi, rr.545 Ismail e Besim Gashi dhe rr.548 Mark Sopjani.

Arsyeja e ndërprerjes: Demontimi i shtyllës së drurit 12 m me atë te betonit te Stacioni i autobusëve.

Ferizaj

Ndrprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 05.10.2017 në NS 35/10 kV Ferizaj 3 do te ndërprehet:

TS 10/0.4 kV –TS Fatmiri( Kodi :40042003041) nga ora 09:00 deri në ora 12:00 dhe prej orës 15:00 deri në ora 18:00.
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lagjja Gllavit

Arsyeja e ndërprerjes: Punime nga firma Elektroheta.

Mirëmbajte të planifikuar

1.Më 05.10.2017 në NS 35/10kV Kaçanik do të ndërprehet:

Dalja 10 kV  Fshatrat –Voskopoja  (Kodi :40043001)   prej orës 10:00 deri në ora   15:30
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Voskopoja, Trupaj, Trimori, Bicaj (Biqevc), Palloshi (Biqevc), Nikaj, Tushaj – Soponica, Malsi (Malzez), Vatë, Nikaj dhe biznise private.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi i trasesë.

Mitrovicë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.Më 05 dhe 06.10.2017 në NS 110/10 kV Vushtria 2  do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Begaj  (Kodi:73000006009)  nga ora 09:00 deri ne ora 12:00 dhe prej ores 15:00 deri ne ora 18:00 .
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbetet: fshati Begaj

Arsyeja e ndërprerjes: Punime nga Firma Sonar.

Mirëmbajte të planifikuar

Më 05.10.2017 në NS 110/10 kV Skenderaj  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Likovci  (Kodi:74000001)  prej  orës 10:00 deri në orën 16:00.
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin fshatrat: Kryshefc, Morinë, Makermal, Polluzhë, Shtuticë, Likofci i Ri, Rezallë, Tushil, Rezallë e Re, Likofci, Obri e Ulët, Murgë, Plluzhinë dhe Ticë

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi i trasesë dhe vendosja e ormanit 0.4 kV në Shtuticë

Gjilan

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1Më 05.10.2017 në NS 35/10 kV  Gjilani ll do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kufca (Kodi:60061006)  prej orës 11:00 deri në orën 15:30
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Kufca, Stanishor, Mellci, Strazhë, Kosmata, Draganca, Manastiri, Mozgovë, Makreshi i Ulët dhe i Epërm dhe i Draganci i Vjetër.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrim i trasesë dhe ndërrim i shtyllave.

2.Më 04.10.2017 në NS 35/10 kV  Gjilani lV do të ndërprehet:

Dalja 10 kV TS31 (Kodi:60063016)  prej orës 11:00 deri në orën 14:30
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Stacioni i Autobusëve, Banesat Ilirija, Banesat Berjanët, MB te Pensionistët dhe TS 85.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i transformatorëve matës rrymor.

 

Artikujt e ngjajshëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close