fbpx
Lajme

Kimete Berisha: Albin Kurti është njeriu i Serbisë e sollën në pushtet paret e Serbisë

Shkruan: Kimete Berisha

Qeveria ka rënë moralisht. S’ka rënie më të rëndē.

I ka mbetur vetëm hija e turpit.

Qeveria Kurti duhet të leçitet!

Urgjentisht duhet të ndodh padëgjueshmëria qytetare.

Asnjë politikan i opozitës nuk bën të pranojë të takohet me qeverinë Kurti.

Albin Kurti e ka varrosur moralin.

Albin Kurti e ka turpëruar Kosovën.

Albin Kurti është njeriu i Serbisë.

Qeveria Kurti e ka miratuar vrasjen e shqiptarë s të Mitrovicës…është bashkëvrasëse e shqiptarëve të Mitrovicës.

Neve ‘Rojat e Urës’ na kanë përndjekur nga banesa jonë në Veri. Qeveria Kurti e ka aprovuar këtë krim! E ka shpërblyer dhe falenderuar komandantin që me

sukses i vrau civilët shqiptarë dhe e udhëhoqi spastrimin etnik – Oliver Ivanoviçin.

Qeveria Kurti e motivon Serbinë për të kryer krime ndaj shqiptarëve!

E josh Serbinë për t’ia mësyrë me ushtri Kosovës.

Qeveria Kurti e ka ndarë popullin shqiptar:

në popull

të Vetëvendosjes dhe në popullin ‘tjetër’!

Qeveria Kurti i ka ushqyer ndjenjat e kriminelëve për të kryer vrasje politike.

Qeveria Kurti i ka kërcënuar me jetë gazetarët!

Në emër të Kurtit jam kërcënuar me vrasje dhe shfarosje familjare.

Kurtin e sollën në pushtet paret e Serbisë!

P.S. LDK dhe PDK duhet të na nxjerrin nga kjo situatë e tmerrshme she nga kjo politikë antishqiptare- URGJENTISHT!

Artikujt e ngjajshëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close