Shëndeti

Kosova merr masa në parandalimin e koronavirusit

E ky virus i cili tashmë ka prekur Evropën, mund të përhapet edhe në Kosovë. Për shkak të gjendjes alarmante dhe numrit të madh i të prekurve, institucionet shëndetësore në vend janë bërë gati.

Gjithashtu, një staf mjekësor po qëndron edhe në aeroport.

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike del me rekomandime për të parandaluar rastet me virus në Kosovë, pas situatës në Kinë.

Mbi 40 personave ua mori jetën brenda pak ditëve.

Virusi që së pari u vërejt në provincën wuhan në Kinë, ka prekur mbi 1400 persona.

Artikujt e ngjajshëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close