fbpx
Lajme

Kryetarët e Komunave të Kosovës, heronjë në luftën ndaj Pandemisë

Ministrja e MAPL-së znj. Emilija Redžepi ka pritur në tri takime të ndara Kryetarët e Komunave: Pejë, Prizren, Mitrovicë, Mamushë, Dragash, Drenas, Suharekë, Ferizaj, Shtime, Klinë dhe Viti.

Në këto takime, Ministrja dhe Kryetarët e Komunave kanë diskutuar për situatën aktuale në komuna, masat ekonomike dhe mundësinë e mbështetjes së donatorëve pas pandemisë.


Po ashtu, është diskutuar puna e shtabeve të komunave në lidhje me pandeminë, shpenzimet e buxhetit të komunave dhe mbështetja e komunave për pjesëtarët e komuniteteve rom, ashkali dhe egjiptian.

Ministrja e MAPL-së ka siguruar Kryetarët e Komunave mbështetjen e MAPL-së dhe Qeverisë për adresimin e kërkesave të tyre sa i përket përmbushjes së detyrimeve të tyre në kuadër të fushave të kompetencave komunale për përkrahjen financiare me qëllim të rimëkëmbjes ekonomike.

Ministrja Redžepi do të vazhdojë takimet me Kryetarët e Komunave të tjera gjatë javës së ardhshme.

Artikujt e ngjajshëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close