Opinione

Ku ishe para 2001 e ku je tash?

…Naser Selmani…

Çuditem me ju nga gjesti i bërë ndaj bashkëluftëtarit tim Bekir Asanit, më intereson Naser punën që ke bërë para 2001 cilin post e ke sot dhe a ke mundur këtë post ta kesh para 2001 nga sllavo maqedonasit, një po të bëj me dije se unë Lirim Dinarica, Bekir Asani dhe bashkëluftëtarë tonë të kanë mundësuar që ti sot të flasish shqip, shkollohesh dhe frymëzohesh shqip, është lehtë Naser të bëhesh si Milenko, Llatas, Janko Gomna, Todor Petrov, Ivona Talevska por është shumë vështirë të jesh njeri e të jesh patriot. Apel deri tek gjithë gazetarët shqiptarë mos i nëncmoni luftëtarët e UÇK-së po duhet të mbureni me to se për ne shkruan historia, gjithë bota.
29101080_1754158051307883_5498256758260367360_n
Rrespekt
Lirim Dinarica
ish luftëtarë i UÇK-së

Artikujt e ngjajshëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close