fbpx
Lajme

Kurti e emëron bashkëpartiakun Kryesues Bordi

Qeveria e shkarkuar nga 84 deputetë të Kuvendit të Kosovës dhe e drejtuar nga kryeministri në detyrë, Albin Kurti sonte i ka marrë shumë vendime. Disa nga këto vendime kanë të bëjnë me shkarkime dhe emërime të bordeve të Ndërmarrjeve Publike.

Ballkani.info i posedon këto vendime të mbledhjes së 21-të të Qeverisë, e që janë në numër të madh.

Njëri vendim që është marrë në këtë mbledhje ka të bëjë me shkarkimin e Bordit të Drejtorëve të Ndërmarrjes Publike Qendrore Kompania Rajone e Ujësjellësit “Prishtina”.

Artikujt e ngjajshëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close