fbpx
Lajme

Ky është Dr.Safet Idrizi kandidat për Asamble Komunalë në Vushtri (Foto-Video)

Partia Demokratikë e në Vushtri ka kohë që ka prezantuar kandidatët për asamble Komunale

Një ndër ta është edhe Dr. Safet Idrizi, emër ky i njohur për qytetarët e Vushtrisë.

I kandiduar për Asamble Komunali ka dhënë kontributin e tij në fushën e mjekësisë, gjatë kohës kur populli jonë ishte në kohë luftës. Ishte pikërisht ai i cili nuk u ndal së ndihmuari popullin dhe ushtarët e UÇK-së.  Safeti ishte edhe një ushtar i guximshëm i cili në asnjë moment nuk u ndal lë luftuar për lirin që sot gëzojnë qytetarët e Kosovës.

Ai së bashku me shumë trima të tjerë  nuk u ndalën në asnjë moment së lodhuri, përkundrazi lufta ishte një obligim për ta.

Sot Safetit i është besuar kandidatura për Asamble. Ai këtë e sheh si një kontribut të ri për qytetaret e Vushtrisë, që zëri i qytetarëve të dëgjohet edhe në Kuvendin Komunal të kësaj Komune.

Safet Idrizi tashme ushtron detyrën e mjekut familjar në QKMF në Vushtri. Ai në këto zgjedhje mban numrin 10për të gjithë ata që duan ta votojnë ndryshimin në Komunën e Vushtrisë/Epilogu.com/

Artikujt e ngjajshëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close