fbpx
Rozë

Ky është hiti më i ri nga Manii (Video)

Këngëtarja e njohur Manii vjen me një projekt ritmik të titulluar ‘Papi qulo’, një këngë e bukur dhe ritmike që e sjellë këngëtaren në formë më të mirë të mundëshme. E për këtë mjafton të shihet projekti i saj i ri i realizuar edhe me videoklip derisa këngëtarja vjen mjaft e zjarrtë. Në vazhdim klipi:

Artikujt e ngjajshëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close