fbpx
Lajme

Ky është mesazhi i Ardelinës për qytetarët e Prishtinës (Foto-Video)

 

 

 

 

Kandidatja për Asamble Komunale në Prishtinë, nga radhet e Partis Demokratike të Kosovës, Ardelina Syla Pacolli, nëpërmjet një video ka dhënë një mesazh për qytetarët e Prishtinës së pse duhet të votojnë Ardelinen dhe PDK-në në Prishtinë, transmeton Kosova Republikë.

Fuqizimi i gruas, zbatimi i ligjit për barazi gjinore, bërja e hapsirave më të medha për talentet e rinjë në fusha të ndryshme, thuhet në mesazhin e Ardelines.

Krejt në fund Ardelina mesazhin për qytetarët e Prishtinës e fokuson në atë se “Forca e Ndyrshimit” është zgjidhja për qytetarët e Prishtinës.

Artikujt e ngjajshëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close