fbpx
Lajme

LDK nuk i fillon mirë zgjedhjet as në Gjilan

Zgjedhjet e nëndegës së LDK-së në fshatin Përlepnicë kanë shfaqur paknaqësi të shumta, dhe trumbetohet nga anëtarë të kësaj partie për parregullsi e manipulime.

“Manipulim zgjedhor në Kuvendin e LDK-së

Turp. Turp. Turp. LDK sot u bë parti private me njerëz të larmishëm. 7 anëtarë të kryesisë që mbajtën LDK-në gjallë më nuk do jenë pjesë e Kryesisë. Ky votim u bë në kundërshtim me Rregullorën e LDK-së . Autokracia nuk paska fund.” thuhet në reagimin e faqës së nendegës në Pëlepnicë.

Ata akuzuan se janë sjellur njerëz të partive të tjera, pa u verifikuar pjesëmarrësit, në mënyrë që të manipulohet procesi zgjedhor.

“Nuk bëhet Kuvend të LDK-së në Nëndegën tonë me antarë të partive tjera pa u verifikuar pjesëmarrësit.”

Gjilani Online

Artikujt e ngjajshëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close