fbpx
Lajme

Loxha krenare me personalitetin e birit të saj Granit Shala (Video)

Granit Shala i cili vjen nga Loxha, është personalitet që ka krijuar emër të madh sidomos në botën përendimore por edhe në Kosovë e veçanerisht në vendlindjen e tij në Loxhë të Pejës.

Shalën tashmë opinioni publik e njeh se dikur ka qenë bokser profesionist në Gjermani, së fundi ai është marrë edhe me aktrim, e aktualisht Shala po merret me botën biznesit por edhe i ka hyrë politikës, ku është pjesë e Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës (AAK).

Por sa është krenare vendlindja e Shalës me punën dhe angazhimin e tij, si në Kosovë ashtu edhe në Gjermani, keni mundësi me shikue nji video të shkurtër, ku banorët e Loxhës flasin për figurën dhe arritjen e Granit Shalës me titull: “Loxha flet për Granitin”

Çdo koment në lidhje me figurën e tij, është i tepërt, prandaj shikone video-materialin në vazhdim.

Artikujt e ngjajshëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close