fbpx
Lajme

Malësia e Tetovës mbulohet nga bora, vijon pastrimi i rrugëve

Edhe pse në vigjilet e pranverës, sot ekipet punuese për mirëmbajtje dimërore të rrugëve në Komunën e Tetovës intervenuan ne akset rrugore rurale Sellce -Vicë, si dhe në rrugët Shipkovicë-Brodec-Veshallë.

Qarkullimi i lirshëm i qyetarëve tanë mbetet prioritet i ynë, edhe në raste kur stinët e vitit paraqiten në trajta jo çdoherë të parashikueshme.

Artikujt e ngjajshëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close