fbpx
Lajme

MËNYRA E SHKARKIMIT TË FORMËS ON-LINE PËR LËVIZJE TË LIRË

(ÇERTIFIKATËS NË ATK) – FRESKUAR MË: 15/04/2020

NJOFTIMET MË TË REJA NGA MINISTRIA E EKONOMISË, PUNËSIMIT, TREGTISË, INDUSTRISË, NDËRMARRËSISË DHE INVESTIMEVE STRATEGJIKE – MEPTINIS – FRESKUAR MË: 15/04/2020
FRESKUAR MË: 15/04/2020
Referuar vendimeve të Ministrisë së Shëndetësisë, për parandalimin, luftimin dhe eleminimin e sëmundjes ngjitëse në komuna të Kosovës, të 14 prill 2020, MEPTINIS ju njofton për masat për mbarëvajtjen e operatorëve ekonomik.
Veprimtaritë e lejuara janë dhënë në këtë vegëz:
Me dokument konfirmimi nga ATK EDI dhe vetëm për të kryer nevojat e operatorëve ekonomik, mundësohet:

  • qarkullimi i lirë për operatorët ekonomik,
  • transporti i lirë i mallrave dhe shërbimeve për të siguruar funksionimin e zinxhirit të furnizimit — si proces që përfshin veprimet nga lënda e parë në prodhim, përpunim e shërbim gjer te transporti i produkteve, shpërndarja dhe shitja te konsumatori i fundit — për veprimtaritë e lejuara.
    Kliko këtu:

https://meptinis.rks-gov.net/Page.aspx?id=1,3,894

Artikujt e ngjajshëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close