fbpx
Lajme

Nazi i grupit “Aurora”: E kam rrëzuar teorinë e relativitetit të Ajnshtajnit

Është rikthyer grupi n’Kosovë show këtë javë te shikuesit e vet, mysafir ishin të gjithë të “rikthyer” në skenën televizive e artistike, Valon Maloku këtë sezon ka filluar emisionin e tij Valamala show, ndërsa u rikthye edhe grupi Aurora – “lideri“ i këtij grupi Nazmi Sfishta i njohur si Nazi tregoi për rikthimin në muzikë dhe tregoi se në një periudhë atë e sulmuan djajtë (dreqi).

Nazi i grupit “Aurora” ka dhënë një intervistë mjaft interesante. Ai ka thënë se me teorinë e tij të re e ka rrëzuar atë të Ajnshtajnit në lidhje me teorinë e relativitetit.

Teoria e castit që i përket univerzofilisë shprehet se e rrëzon teorinë e relativitetit. Shumë qytetarë janë tallur me pikëpamjen e tij në lidhje me shkencën, filozofinë dhe fenë.

Artikujt e ngjajshëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close