fbpx
Lajme

Nënshkruhet memorandum mes Shoqatës së esnafëve të Çarshisë dhe komunës Qendër

Sot në lokalet e komunës Qendër është nënshkruar memorandum bashkëpunimi mes Shoqatës së esnafëve të Çarshisë si dhe komunës Qendër, transmeton Zhurnal.mk

Ky memorandum bashkëpunimi është nënshkruar nga kryetari i komunës Sasha Bogdanoviq si dhe përfaqësuesi i shoqatës Mujo Lama.

Ky memorandum do të lehtësojë më shumë funksionimin dhe zhvillimin e raporteve si dhe punës që do të bëhet në të ardhmen në Çarshi.

Artikujt e ngjajshëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close