fbpx
Lajme

Një muaj ushqim falas për 600 mjekët e QKUK-së nga gastronomët

Kryetari i Shoqatës së Gastronomeve të Kosovës, Petrit Kllokoqi, ka bërë të ditur se kjo shoqatë është e gatshme që të përgatit shujta për rreth 400 mjekë të paradites dhe 200 të ndërrimit të dytë. Sipas tij ideja e këtij gjesti simbolik është që t’i jepet një ndihmë kuzhinës së QKUK’së,

Me anë të një shkrimi në Facebook, Petrit Kllokoqi, ka bërë të ditur se Shoqata e Gastronomeve të Kosovës, në koordinim me Ministrinë e Shëndetësisë, është e gatshme që t’i ndihmojë QKUK’së, me shujta të ngrënies.

Për një muaj Shoqata jonë është e gatshme të përgatit shujta për rreth 400 mjekë tëparadites dhe 200 të ndërrimit të dytë. Ideja e këtij gjesti simbolike është t’i japim një ndihmë kuzhinës të QKUK’së”, ka shkruar ai. Tutje Kllokoqi ka bërë të ditur se cilat lokale të gastronomisë i janë bashkuar kësaj iniciative.

Artikujt e ngjajshëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close