Rozë

Një yll si GranD që këndon hitin ‘Luja’

I lindur në Hannover të Gjermanisë por me prejardhje është nga qyteti i Gjakovës. Grand i cili është 27 vjeçarë muzikën e ka pasur në zemër që në fëmijëri por tashmë ka nisur që t’i qaset në mënyrë shumë profesionale duke sjellë kështu projekte mjaft të bukura muzikore për publikun shqiptarë. Kënga e tij më e re titullohet ‘Luja’ dhe ne ju ftojmë të dëgjoni atë:

Artikujt e ngjajshëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close