fbpx
Sport

Njihuni me instruktorin e kundërterrorit që çmend rrjetet sociale me ushtrimet në bodybuilding (Video)

Ndonëse dikush ka pasur rastin të sheh ushtrimet e tij e dikush më herët nuk ka mundur por që tash e kanë mundësinë. Ardian Rexhepi ka mbaruar specializimet për kundër terror në USA në Virginia Meryland Poloni në akademinë kundër terror si dhe në Israeli Tactical School duke u çertifikuar bukur shumë në këtë fushë ndërkohë që në rrjetet sociale ai lëshon shpesh video duke ushtruar në bodybuiliding që të motivojë rininë shqiptare por edhe moshat tjera se si duhet mbajtur trupi në formë, ndërkohë që ushtrimet sipas tij janë pjesë e shëndetit. Për të parë disa nga ushtrimet që i bën Ardiani, klikoni në vazhdim:

Artikujt e ngjajshëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close