fbpx
Lajme

Pandemia do të ndryshojë mënyrën se si do të bëhet biznes, afaristi kosovar tregon për idetë inovative që ofrohen

Pandemia Coronavirus, përveç se ka vështirësuar funksionimin, po ndryshon edhe mënyrën se si bizneset do të ofrojnë shërbimet e tyre klientëve. Thirrja për ruajtje të distancës mes njerëzve, kërkon edhe përshtatje në rrethana të reja inovative në mënyrën e të bërit biznes. E një kompani kosovare po ofron produkte të reja, që mbase do të jenë obligative për bizneset, pas rihapjes.

Rihapja e bizneseve pas pandemisë COVID-19 parashihet të ndryshojë mënyrën se si bizneset do të ofrojnë shërbimet e tyre.

Bizneset do të duhen t’i përshtaten kushteve të reja, që kërkojnë edhe ide inovative.
Kompania kosovare ‘Chameleon’, e drejtuar nga Donik Karaqi, veçse ka nisur të ofrojë prodhojë produkte inovative, që mbase do të jenë esenciale për të gjitha bizneset, gjatë daljes nga mbyllja e izolimit shkaku i pandemisë.
Karaqi, në një bisedë për Gazetën Online ‘Reporteri.net’ thotë se përshtatja në rrethana të reja dhe inovative të të bërit biznes do të jetë rruga e vetme për mbijetesë për bizneset që do të rihapen.
“Kompania jonë ‘Chameleon’ ku si veprimtari primare ka shtypin digjital dhe reklamat, gjatë kësaj periudhe përmes disa produkteve inovative ka arritur të përshtatet me sukses në rrethanat e reja. Ne i kemi ndalur momentalisht reklamat apo produktet e zakonshme për tu fokusuar në produkte esenciale post-pandemike që u shërbejnë bizneseve të tjera për të vazhduar punën”, tregon ai.

Artikujt e ngjajshëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close