fbpx
Rozë

Pasuria marramendëse e këngëtarit Labinot Tahiri: Shtëpi, tokë e vetura mijëra euro në Ferizaj

Këngëtari i muzikës zbavitëse Labinot Tahiri nga Ferizaj, është njëri nga artistët më të pasur në Kosovë. Vetëm shtëpia e tij kap vlerën prej 370.000 mijë eurove, e cila është 1.025.00 m2.

Shtëpia ku banon Tahiri në periferi të qytetur është 1.025.00 m2, vlera e së cilës është 370.000.00 euro, ndërsa vetura e tij e tipit Mercedes e blerë së fundit, 80 mijë euro dhe ajo e bashkëshortes 27 euro.

Detyrime financiare, Labi ka deklaruar të ketë ndaj BPB’së për renovimin e  shtëpisë, 64.000.00, dhe BE 20.000.00 euro, ndërsa ka deklaruar edhe truall, vlera e së cilës është mbi 300.000.00 euro.

Kujtojmë, që Labi ka hapur edhe Fondacioni ‘Labinot Tahiri’, shoqate bamirëse për nevojtarët në gjitha trojet shqiptare. Përmes këtij fondacionit janë ndihmuar 100 raste fëmijsh nga sëmundjet të ndryshme, por mes shumti me rastet e leukemisë!

Artikujt e ngjajshëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close