fbpx
Lajme

Publikohet dokumenti: Qeveria Kurti sot e ka nënshkruar edhe zbatimin e Asociacionit

Shkruan: Frashër Krasniqi

Qe çka ka nënshkru Qeveria kurti: “Palët e kuptojnë që të gjitha marrëveshjet e kaluara DUHET të zbatohen”. Qe ku e keni “Zajednicën”. Prej dorës së Albin Kurtit 😉

Mund të jetë një imazh i teksti
Bashkimi Evropian do të sigurohet që çështjet kryesore dhe parimet e lidhura me normalizimin do të adresohen në kontest të propozimit. Palët e kuptojnë që të gjitha marrëveshjet e arritura në të kaluarën duhet të zbatohen.

33

Artikujt e ngjajshëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close