fbpx
Lajme

RDK cakton zëdhënësit e fushatës së Referendumit

RDK-ja si një përkrahëse e proceseve euroatlantike do jetë në krah të partive që do të përkrahin procesin e Referendumit, e kështu tashmë ka angazhuar anëtarësinë e saj për aktivitetet në teren duke nisur kështu një fushatë shumë pozitive për të bindur qytetarët se duhet mbështetur Referendumi pasiqë e ardhmja e vendit dhe e qytetarëve është vetëm në BE dhe NATO. Kështu, për këtë proces RDK ka caktuar dy zëdhënës të cilët do jenë në dispozicion të mediave në lidhje me kampanjën dhe gjithë aktivitete.

Të nderuar përfaqësues të mediave,
Rilindja Demokratike Kombëtare – RDK e cila merr pjesë aktive në Referendum, ju njofton që për çdo pyetje apo aktivitet të RDK-së mund ti kontaktoni dy zëdhënësit:

Abdulkadër Isaku
Kontakt: +389 70981480
Info@rdk.org.mk

dhe

Premtim Iseni
Kontakt: +389 70379352
premtim.iseni@hotmail.com
Info@rdk.org.mk

Shërbimi për Informim – RDK

Artikujt e ngjajshëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close