fbpx
Lajme

Sahitaj: Fadil Hoxha vrau ballistët e Kabashit dhe të fejuarin e Vahidës të cilën e merr për grua

Shkruan: Reshat Sahitaj i cili ishte ndërmjetësues i kontakteve të para diplomatike në mes të të gjithë personaliteteve kosovare në Parlamentin Evropian, Senatin Belg dhe NATO.

FADIL HOXHA N’KALI T’BARDHË , nuk ka shqiptar që nuk e ka ditur këtë këngë. FADIL HOXHA i dërgon partizanêt në KABASH dhe atje e vrajnë shokun e Fadilit partizanin METO BAJRAKTARIN.

Fadil Hoxha i vranë ballistat e Kabashit dhe të fejuarin e Vahides dhe këtë e merr për grua.

Disa thonë se s’ka pas çka me ba më shumë Fadili. Dikush e akuzon per krimet e shqiptarëve ne Tivar e shumë krime tjera.

Tash Fadilit, bijtë e bijat e spiuanve te UDB-së do ia ndertojnë njê permendore në Gjakovë.

A PO SHKON PËRPARA HISTORIA APO PAS?

Artikujt e ngjajshëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close