fbpx
Lajme

Shala përfaqësues i diasporës në kuvendin e VIII zgjedhorë të AAK-së

Ka ardhur nga Gjermania për të marrë pjesë në kuvendin e VIII zgjedhorë të AAK-së ku është rikonfiguruar si kryetar edhe njëherë kryeministri Ramush Haradinaj ndërkohë që kështu është shprehur Granit Shala.

Sot ishte nderë dhe kënaqësi për mua të jem pjesë e kuvendit të VIII-të zgjedhorë të AAK-së si përfaqësues i diasporës, me respekt Granit Shala.

Posted by Granit Shala on Saturday, June 23, 2018

Artikujt e ngjajshëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close