fbpx
Lajme

Sot mblidhet Kryesia e Kuvendit

Kryesia e Kuvendit të Kosovës do të mblidhet sot duke filluar nga ora 14:00.

Mbledhja mbahet në sallën C-301 dhe rendi i ditës ka të bëjë me procedimin në Qeveri të nismave ligjore.

1.      Procedimi për mendim në Qeveri i nismave ligjore:

1.1.Projektligji për parandalimin dhe luftimin e Pandemisë COVID-19 në territorin e Republikës së Kosovës. 

1.2.Projektligji për masat e përkohshme për ta lehtësuar efektin e Pandemisë “COVID 19”,

1.3.Projektligji për plotësimin dhe ndryshimin e Ligjit nr. 03/L-048 për menaxhimin e financave publike dhe përgjegjësitë, i plotësuar dhe i ndryshuar me Ligjin nr. 03/L-221, me Ligjin nr. 04/L-116, me Ligjin 04/L-194, me Ligjin 05/L-063, dhe me Ligjin 05/L-007,

2.      Të ndryshme.

Për shkak të situatës së krijuar nga pandemia COVID-19, mbledhja do të zhvillohet pa prezencën e mediave.

Artikujt e ngjajshëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close