fbpx
Lajme

Të burgosurat në Lipjan fillojnë prodhimin e vazove për lule

Të burgosurat e Qendrës Korrektuese për Femra në Lipjan kanë filluar që të prodhojnë vazo për lule.

Përmes një njoftimi në faqen zyrtare, Shërbimi Korrektues ka bërë me dije se me angazhimin e tyre në punë, synohet të ndikohet në rehabilitimin dhe ri-socializimin e personave të burgosur.

“Përmes angazhimit të të burgosurave në punë, synohet të ndikohet në rehabilitimin dhe ri-socializimin e personave të burgosur, përveç kësaj, puna e të burgosurave brenda institucionit korrektuese normalizon edhe jetën tyre të përditshme në burg”, thuhet në njoftim.

Artikujt e ngjajshëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close