fbpx
Lajme

Të pakënaqur me punën e Bajram Kosumit si Rektor, vendosen afishe në objektin e Universitetit

Në hyrje dhe në parking të objektit të Universitetit “Kadri Zeka” në Gjilan janë vendosur afishe për Rektorin Bajram Kosumi.

Përmes këtyre afisheve, ku rektori Kosumi akuzohet për ndërrim partishë, për pozita është shprehur pakënaqësi me punën e tij, si drejtues i Universitetit.

“Partitë i ndërroj për pozitat, por pozitat kurrë për partitë”, thuhet në një prej afisheve, ku është vendosur edhe emri i Bajram Kosumit, si autor i kësaj thënie. /GazetaBlic/


Artikujt e ngjajshëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close