fbpx
Lajme

Thaçi kërkon që nxënësit dhe mësimdhënësit t’i respektojnë rregullat

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, ka uruar të gjithë nxënësve dhe mësimdhënësve vitin e ri shkollor, duke iu kërkuar që t’i respektojnë rregullat e reja të shkollës dhe klasës që për qëllim kanë ruajtjen e shëndetit të tyre në këtë kohë pandemie.

Përndryshe, vazhdimi i procesit mësimorë nëpër shkolla, varet nga respektimi i udhëzimeve nga të gjithë ata që hynë në shkollë, si dhe nga prindërit.

Artikujt e ngjajshëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close