fbpx
Lajme

Tomë Gashi e quan kriminel gjyqtarin e Kushtetueses, bën thirrje për rezistencë

Avokat Tomë Gashi, i njohur për qëndrimet e tij pro Lëvizjes Vetëvendosje, e ka quajtur kriminel e të kërkuar nga Interpoli gjyqtarin e Gjykatës Kushtetuese, Radomir Leban, i cili sipas tij është në listën e Interpolit me kërkesë të Serbisë.

Gashi ka thënë se atë po e kërkon shteti serb për të vuajtur dënimin me 6 vjet burgim.

Gashi ka thënë se Aktgjykimi nuk mbështetet në Kushtetutën e Kosovës, prandaj sipas tij nuk është as vendim legal e as legjitim.

“Aktgjykimi i Gjykates Kushtetuese me Gjyqtar kriminel te kerkuar nga Interpoli eshte i padrejt dhe i papranueshem.Aktgjykimi nuk mbeshtetet ne Kushtetuten e Kosoves andaj nuk eshte as vendim legal e as legjitim.A JEMI GATI PER PROTESTA!DUAM ZGJEDHJE!”, ka shkruar ai.

Artikujt e ngjajshëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close