fbpx
Rozë

Xhaner Gashi mahnit me coverin në gjuhën Turke ‘Bağdat’ (Video)

Artisti i talentuar, Xhaner Gashi ka befasuar publikin me zërin e rij. Ai ka kryer shkollën e mesme dhe të ulët për kanto në Gjilan si dhe produksion në AAB.

Ai merret me muzikë që nga femëria, ku ka marr pjesë në shumë festivale në Prishtinë, Gjilan, Ferizaj etj.

Artisti në fjalë sapo ka realizuar një cover në gjuhën turke të quajtur  ‘Bağdat’, ku vë në pah zërin e tij të veçant.

Padyshim që ai me këte poritet të depërtoj fuqishëm në skenën ton muzikore por gjithashtu edhe në atë turke ku vërehet qe ka shumë potencial.

https://www.youtube.com/watch?v=MwsWTp70zeM

 

 

Artikujt e ngjajshëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close