fbpx
Rozë

Xonn sjell baladën e re `Eh sa herë` (Video)

Një baladë e mrekullueshme ka pak ditë që është hedhur në qarkullim në platformën e videoeve youtube nga këngëtari tetovar Xonn. Kjo baladë deri më tani është pëlqyer shumë nga opinioni edhe pse këngëtari i ri nuk ka shfrytëzuar ndonjë formë të madhe promovimi por që këngën e ka realizuar në formën e videos me lyrics. Ndonëse deri më tani ka realizuar më shumë se pesë projekte Xonn premton se nuk do ndalet dhe do të vazhdojë fuqishëm në skenën muzikore pasiqë muzika i flenë shumë në shpirtë. E për të dëgjuar këtë këngë të mrekullueshme mjafton të klikoni në vazhdim:

Artikujt e ngjajshëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close