fbpx
Lajme

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve thotë se do të veprojë në përputhje me vendimin e Panelit Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa sa i përket komunës së Parteshit. Modalitetet tjera, siç bën të ditur KQZ, do të përcaktohen gjatë ditëve në vijim. KQZ është obliguar nga PZAP, që ta përsëris votimin në Komunën e Parteshit, vetëm për kryetar të Komunave.

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve thotë se do të veprojë në përputhje me vendimin e Panelit Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa sa i përket komunës së Parteshit. Modalitetet tjera, siç bën të ditur KQZ, do të përcaktohen gjatë ditëve në vijim.

KQZ është obliguar nga PZAP, që ta përsëris votimin në Komunën e Parteshit, vetëm për kryetar të Komunave.

Artikujt e ngjajshëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close