fbpx
Kuriozitete

Ja popujt më pro-amerikanë në Europë, kryesojnë shqiptarët

Shqiptarët janë populli më pro-amerikan në Europë . Kjo vërtetohet edhe ngan një anketë e publikuar së fundmi.

Të parët janë shqiptarët e Kosovës, të cilët ndiqen pas nga shqiptarët e Shqipërisë.

Nga vendet e rajonit, pas nesh vjen Maqedonia e Veriut, që në rënditjen e plotë është e teta, ndërsa pas tyre vijnë Kroacia dhe Mali i Zi.

Serbia rënditet e 31-ta, duke lënë çuditërisht pas një vend si Zvicra.

Marrëdhëniet e shqiptarëve me Shtetet e Bashkuara kanë qenë gjithmonë pozitive, pavarësisht nëse në krye të Shtëpisë së Bardhë kanë qenë demokratë apo republikanë.

Artikujt e ngjajshëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close