fbpx
Lajme

Konfirmohet: Menaxhmenti i UKZ-së tallet me qytetarët, shpall Konkurs ndërsa të pranuarit diheshin ende pa u shpallur Konkursi

Me datë 26 prill 2019, Universiteti “Kadri Zeka” kishte shpallur Konkurs Publik, ku ndër pozitat e shpallura ishin edhe ato si; Zyrtar për Mësim dhe Asistente Administrative.

Emrat e 2 të pranuarëve diheshin ende pa u shpallur formalisht Konkursi Publik. Kandidatëve të caktuar u është përshtatur edhe Konkursi në segmente të caktuara.

Lexoni detajet dhe hulumtimin tonë në ditën kur ishte publikuar konkursi: http://www.epilogu.com/eksluzive-shpallet-konkurs-ne-universitetin-kadri-zeka-ndersa-emrat-e-te-pranuareve-dihen-paraprakisht/?fbclid=IwAR0JQBw5ybqj4mqmI_Yore5aJIuyPMKpGgio2BC7fxAjmf3szzaVC2QL4ZM

Pikërisht atë ditë, por edhe më herët redaksia jonë nëpërmjet burimeve të saj kishte arritur t’i siguronte informacionet se Konkursi në fjalë ishte vetëm formalitet dhe farsë, sepse emrat e të pranuarëve ishin përzgjedhur ende pa u shpallur Konkursi.

Ashtu edhe ndodhi. Sot janë publikuar emrat e të pranuarëve, dhe si kandidatë të suksesshëm në procedurën e rekrutimit janë përzgjedhur edhe miku i Rekrorit Kosumi z. Xhevat Bektashi, i cili ishte Shef i Kabinetit të z. Bajram Kosumi në kohën sa ky i fundit ishte Kryeministër.

This image has an empty alt attribute; its file name is xhh.jpg


Gjithashtu, rrokadë taktike është bërë edhe me pozitën e znj. Arlinda Hasani. Kjo e fundit pavarësisht se ishte punësuar si Zyrtare e Prokurimit me Kontratë mbi Marrëveshje për Shërbime të Veçanta, tani kaloi dhe u punësua me kontratë të rregullt në pozitën Asistente Administrative.

This image has an empty alt attribute; its file name is 62418040_2269462356701830_2437141529546981376_n-2.jpgPrapaskenat dhe orkestrimet, por edhe paralajmërimet tona rreth këtij Konkursi mund t’i gjeni tek hulumtimi jonë. Po thuajse në të gjitha rastet, Konkurset në Universitetin “Kadri Zeka” shpallen vetëm formalisht, ndërsa emrat e të pranuarëve dihen shumë kohë pa u shpallur Konkursi. /epilogu/

Artikujt e ngjajshëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close