fbpx
Lajme

Paga mesatare në Kosovë 170 euro, Albulena Haxhiu me të hyra mujore 2598 euro

Albulena Haxhiu, e cila është më e zëshmja në Kuvend kundër jetesës me të ardhura të majme mujore, për vete jeton me të ardhura shumë larg pagës mesatare në Kosovë. Të dhënat i gjeni në Agjensionin Kundër Korrupsion.

Deputetja Haxhiu, bashkë me familje kap shifrën e të ardhurave vjetore prej 31 mijë e 187 eurosh ose për çdo muaj jeton me 2598 euro, që janë të ardhura shumë larg të jetuarit varfër ose në shtet social, siç e proklamon në çdo fjalim në Kuvend.

Deputetja tjetër e Vetëvendosjes, e cili jeton me 30 mijë e 63 euro në vit është Arbërije Nagavci. Ajo, po ashtu sa ka qenë vartëse e Shpend Ahmetit në komunën e Prishtinës, dyshohet për keqpërdorim të detyrës zyrtare gjatë emërimit të drejtorëve dhe zv.drejtorëve të shkollave në kryeqytet.

Artikujt e ngjajshëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close