fbpx
Lajme

“Rikthimi i fuqishëm i LDK-së në zgjedhjet lokale, pritet të jetë subjekti i parë”

Lidhja Demokratike e Kosovës pësoi debakël në zgjedhjet nacionale. Por, pas ndërrimit të lidershipit të saj dhe vendosjes së kandidatura të duhura në Komuna, ajo pritet të bëhet subjekti me më së shumti komuna të fituara në nivel vendi.

Sipas shumë sondazheve të bëra publika, por edhe të disa të tjerave që nuk janë publike, LDK pritet të fitojë në Pejë, Gjilan, por është në garë edhe në Prishtinë. Poashtu, pritet ta fitojë Lipjanin, Vitinë, Fushë Kosovën, Vushtrrinë, Istogun, por është në garë edhe në Junik dhe Dragash.

Sipas analizave të fundit, LDK sipas të gjitha gjasave do të jetë subjekti i cili do të fitojë më së shumti komuna në nivel vendi.

Artikujt e ngjajshëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close