Lajme

Sami Kurteshi dedikuar LDK-së: SHQETËSIMI AKADEMIK

SHQETËSIMI AKADEMIK

Është jashtëzakonisht shqetësuese “shkarja” intelektuale e keq apo drejt përdorimit të koncepteve politike nga personat me “thellësi” dhe bagazh të madh intelektualo-politik.

Kur intelektualët me një përvojë të gjatë politike nuk dinë të dallojnë konceptin ‘balancim i pushteteve’ nga koncepti ‘marrëveshje e balancuar poltike’, dëshmon ose mungesë totale të edukimit politiko-ligjor, ose dëshmon qëllim të fshehtë e dinak për fshehjen e kapjes totale të shtetit.

Kush dhe pse kërkon ‘balancim të pushteteve’ dhe jo marrëveshje të balancuar politike? Dëgjoni me vëmendje dhe kërkojeni dallimin substancial.

Do të kuptoni tërë lojën e rrezikshme për “shqetësimin akademik”.

Artikujt e ngjajshëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close