fbpx
Lajme

SHIK-u e kishte ruajtur ambasadën e SHBA-së gjatë sulmeve terroriste të 11 shtatorit 2001

Kadri Veseli ka hezituar të flas konkretisht për veprimtarinë e tij si kreu i Shërbimit Informativ të Kosovës.

Por, të dhënat dhe informatat nga njerëzit kompetent kanë treguar se Kadri Veseli përpos që i kishte dhënë informata NATO-s gjatë bombardimeve kundër forcave e caqeve serbe, ai gjatë sulmeve terroriste të 11 shtatorit 2001 bashkë me SHIK-un e kishte ruajtur ambasadën amerikane në Prishtinë, pas sulmeve terroriste në kullat binjake në SHBA.

Këtë fakt e kanë përmendur shumë gazetarë të kohës të cilët kanë qenë aktiv në profesionet e tyre. Sipas gazetarit Baton Haxhiu, SHIK-u ishte i vetmi institucion i besueshëm nga pala amerikane për ta ruajtur ambasadën amerikane. /epilogu/

Artikujt e ngjajshëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close