fbpx
Kuriozitete

Shkolla që përcakton sa duhet të jetë gjatësia dhe ngjyra e thonjve

Përpjekja e një shkolle për të futur rregulla për gjatësinë e thonjve është quajtur “qesharake” nga prindërit.

Shkolla Raëlett, në Tamworth, Staffordshire, ka lëshuar ‘legjislacionin e thonjve ‘ ku është caktuar gjatësia dhe ngjyra e thonjve të nxënësve, shkruan Daily Mirror.

Gjatësia e thonjve duhet të jetë 1.5cm dhe ngjyrat duhet të jenë “neutral, jo të dukshme”.

“Pas disa diskutimeve me prindërit ne kemi vendosur të sigurojmë legjislacionin e thonjve”

“Thonjtë nuk duhet të tejkalojnë 1.5 cm në gjatësi”

“Çdo ngjyrë duhet të jetë neutral – thonjtë jashtëzakonisht të ndritshme duhet të ndryshohen”

Kështu është përcaktuar me këtë rregull të ri të shkollës.

Artikujt e ngjajshëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close