fbpx
Lajme

Veprimtari i LPK-së: Sokolin e “Grupit Kumanova” e kam pyetur: A të ka paguar 50 mijë euro Menduhi?

Teksti dhe reagimi i Ibrahim Kelmendit i cili akuzoi Sokolin: Nuk duhet t’i anashkalojmë as “lidhjet” që kishte Komandant “Sokoli” me Vojvodën Menduh Thaçi, apo ndonjëri nga ata pjesëtarë që kanë “bashkëpunuar” edhe me ndonjë kuadër të DBK-së (shërbimit sekret të Makedonisë). Fatkeqësisht mua më ka rastis të grindem me Komandant “Sokolin”, kur e kam pyet nëse e kishte paguar 50 mijë Euro Vojvoda Menduh Thaçi, që të angazhohej në fushatën zgjedhore, propagandistike, për partinë e Menduhit. FLM ai u bë i sinqertë dhe e pat pranuar, por duke u arsyetua se paraprakishte e kishte lut Ali Ahmetin që ta paguante për t’u angazhua për te dhe BDI-në e tij.

Pas kësaj akuze të rëndë ka reaguar edhe Sami Ukshini i njohur si Komandant Sokoli “

Ibrahim Kelmendi me gënjeshtra nuk shkohet askund,por nuk quditëm me disa njerëz,prandaj Zoti i lind me shenja, ose jua vendosë gjatë jetës, siç ta ka bër edhe ty atë shenjë që e ke në fytyrë,që më lehtë të njihesh,dhe të ruhën nga ti ata që stë njohin,ky shkrim i yti është komplet gënjeshtër, unë me ty skam pasur kurrë bisedë as për Menduh Thaçin as për Ali Antiçin, shokun tënde më të mirë të tradhtive,por do ishte mirë të mirresh me vrasjen e vllait tënd Qerimit,dhe ti tregosh opinionit se kush ta vrau në atë mënyrë, se ti e dinë shum mir nga kush e ke atë përshëndetje.!!!!!!

Ndërsa për fundë unë ti Q….krejtë qka i ke brenda shtëpisë,ty dhe familjes tënde. Përshëndetje nga Sami Ukshini

Artikujt e ngjajshëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close