fbpx
Lajme

VIDEO EKSKLUZIVE: Rugova pyet: Këtë qenin a e lexuat? a ishte fjala për Surroin?

Kur lufta e Kosovës kishte përfunduar dhe ishin mbajtur zgjedhjet parlamentare, Ibrahim Rugova me partinë e tij LDK, i kishte fituar 46% të votave.

Pra, LDK-ja doli fituese e zgjedhjeve të para lokale të mbajtura në vitin 2000 por edhe në zgjedhjet nacionale.

Por sado e thellë që ka qenë fitorja, lideri i saj Ibrahim Rugova, është treguar modest duke mos dhënë shenja euforie pavarësisht fitores së madhe.

Në këtë video, shihet se si lideri i LDK-së festonte fitoret e zgjedhjeve brenda rezidencës së tij me një grup të ngushtë bashkëpunëtorësh, në momentin që dalin rezultatet e zgjedhjeve.

Ajo, çfarë bie në veshë është edhe drejtimi kur Ibrahim Rugova i drejtohej bashkëpuntorëve se “A e lexuat atë qenin”. Burime të portalit Gazeta Projekti marrin vesh se Rugova e kishte pasur fjalën për gazetarin Veton Surroi.

JA VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=hplK5pt8dlE 11sec

Artikujt e ngjajshëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close