fbpx
Lajme

Deshishku i LDK-së privatizoi: Një depo 1.2 milion euro, një hotel 188 mijë euro, një lokal 450 mijë euro

Deshishku bleu hotel “Drenicën”

Ish-deputeti i LDK-së, Hashim Deshishku, në vitin 2005 ka privatizuar hotel “Drenicën” që gjendet në Fushë Kosovë, në vlerë prej 188 mijë eurove. Një vit më vonë ka privatizuar edhe  një lokal dhe tokë në Podujevë në vlerë prej 450 mijë eurove. Në vitin 2008 e ka privatizuar një depo në Prishtinë në vlerë prej 1.2 milion eurosh.

Artikujt e ngjajshëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close